Sta op tegen armoede!

#samen_voor_elkaar

Wie zijn wij?

Wij werken aan ons project onder de slogan #samen_voor_elkaar. Ons project daarentegen heet sta op tegen armoede! Je zult ons waarschijnlijk vooral zien onder de naam samen voor elkaar. Dit is ook de naam die wij gebruiken op social media. Wij werken ook samen met het Armoedefonds. Zij zorgen voor het bekendmaken van de MUP op hun website en doneren ons een deel van de benodigde producten voor in de kastjes. 

Wij zijn Natasja en Annoeska en samen met nog wat andere meiden, die liever anoniem willen blijven werken wij samen aan dit project. Wij respecteren het dat niet iedereen  met naam en foto op het internet wil, dus je zult vooral twee namen en foto's voorbij zien komen op de socials en in de media Dit betekent niet dat de andere meiden niets of minder doen, maar we respecteren graag ieders wensen.  Wel willen even benoemen dat deze meiden er zijn want ze betekenen heel veel voor ons project en zijn erg waardevol als vrijwilliger!

Wel zijn wij met zijn tweetjes diegenen die de eerdere projecten samen hebben gedaan en ook dit nieuwe project samen hebben opgestart.